Lütfen giriş yapın veya üye olun.

ArsivStore.com | Paylaşımın Yeni Adresi

Gönderen Konu: Proteus 7.7 SP2 + Crack | Full (Windows 7 Uyumlu) | Download | RapidShare  (Okunma sayısı 932 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı McBurak

• µ©βυ®@ķ™
  • Admin
  • *
  • mcburakk

Elektronikçiler, Elektronik okuyanların vazgeçilmez programlarından. Sorunsuzdur anlatımı dosyanın içine ekledim okuyarak tam sürüm kullanırsınız. Proteus programı:  İsis  şema çizimi, Ares baskı devre çiziminden oluşur. Yayınladığım tarih itibari ile son sürümüdür, tam sürümdür.

Alt programları olmak üzere iki modülden oluşur. İsiste elektronik devre çizim işlemini gerçekleştirirken, bunun yanında devrenin analizi de yapılabilmektedir. İsiste çizilmiş olan bu devre aynı zamanda arese aktarılmak suretiyle çizimleri otomatik olarak baskı devre çizimi gerçekleştirilir. Proteus ile yapmış olduğunuz devreyi çalıştırabilir malzeme almaya lehim yapmaya gerek kalmadan her türlü devre dizaynı yapabilirsiniz. Ayrıca baskılı devre çizimini de yapılabiliyor her şey sizin hayal gücünüze bağlı.

Eksiksiz bir paket olan PROTEUS ile, fikirden prototipe bütün adımları aynı arayüz ile kurgunuzun sürekliliğini bozmaksızın yürütürsünüz: 1º Devre şemasını çizin; 2º Testleri, simulasyonu sanal aygıtlarla tamamlayın; 3º Baskı devreyi hazırlayın.
Bundan sonrası prototipin eldesidir. Aslında, kendinize ve devrenize güveniyorsanız, "prototipe ne gerek, simule etmedik mi?" diyebilirsiniz!

Gerekli tüm dosyalar linkte verilmiştir.

Proteus 7.7 SP2 + Crack | Full
Linkleri Görüntüleme Yetkiniz yok.. Ücretsiz olarak Kayit olun veya Giris Yapin

Proteus 7.6 SP0 konusuna ulaşmak için tıklayınız..

Proteus 7.6 SP4 konusuna ulaşmak için tıklayınız..

« Son Düzenleme: 18 Haziran 2010, 20:31:41 Gönderen: McBurak »

Çevrimdışı sawserez

• Yeni Üye
  • *
Emeğine sağlık kardeşim..

Çevrimdışı maskemk

• Yeni Üye
  • *
teşekkürler dostum

Çevrimdışı armagans33

• Yeni Üye
  • *
hocam emeğine sağlık  ama win 7 de yükledim ama olmadı benden key anahtar istiyor beceremedim galiba

Çevrimdışı armagans33

• Yeni Üye
  • *
geçerli key anahtarı değil diyor nasıl yapacam şarşırıdım

Çevrimdışı wrldxplrr

• ωяℓ∂χρℓяя
  • Admin
  • *
Crack işlemini yaparken antivirüs ü kapatın.Crack yine olmuyorsa güvenli modda deneyin.

Çevrimdışı foribenlove

• Yeni Üye
  • *
paylaşım içn tşkr ama çalıştramadım bndemi sorun var blmiorum ama şöyle bi hta verio  " main fail updating, operation canceled! If the file is running, please quit now try again later. "  crack dosyasını açıp içndeki 2 dosyayıda tıkladım 2. sinde problem yratıo  LXK Proteus 7.7 diye başlayanda sorun var gliba

Çevrimdışı wrldxplrr

• ωяℓ∂χρℓяя
  • Admin
  • *
verdiği hata ya bakılırsa program çalışırken crack deniyorsunuz.Crack yaparken programın kapalı olduğundan emin olun. 64 bit windows kullananlarda Program Files(x86) klasörünü seçerek işlem yapmaları gerekir.Yinede crack işlemini başaramaz iseniz tekrar yardımcı olurum.

Çevrimdışı foribenlove

• Yeni Üye
  • *
programın kapalı olduğuna eminim ama açmıyo bi çözüm bulsanız bna x86 dediğin şeyide anlamadm onuda bi anlatsan

Çevrimdışı wrldxplrr

• ωяℓ∂χρℓяя
  • Admin
  • *
Proteus 7.7SP2 kurulum ve crack işlemini resimli olarak anlattım.Yönergeleri uygulayarak kurulumu baştan yapın.Sorun çıkarsa yardımcı olmaya çalışırım.

Kurulumu için: Linkleri Görüntüleme Yetkiniz yok.. Ücretsiz olarak Kayit olun veya Giris Yapin
http://forum.arsivstore.com/bilgisayar_kullanimi/proteus_7.7_sp2_kurulumu_resimli_3160.0.html